Activiteiten in de winkel

Dagelijks: Probeer spellen uit van onze demotafel. Tijdens openingsuren is het altijd mogelijk om een van onze demospellen uit te proberen. Uitleg nodig? Geen probleem, vraag het ons.


Bumblebeez Spellenwinkel - spellen avond

Kom gezellig een van onze spellen uitproberen. Toegang 2,50 inclusief koffie, thee en frisdrank. Kinderen jonger dan 12 jaar zijn van harte welkom, alleen wel samen met een volwassen medespeler.

Zaterdag 14 oktober 19:00 - 23:00 Spellenavond. Entree: € 2,50. (inclusief koffie, thee en fris). Kinderen onder 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene. Meld je aan in de winkel of via bumblebeez@ziggo.nl om zeker te zijn van een plekje!

Tijdens deze spellenavond kun je een Golden Ticket vinden door Ticket to Ride te spelen. Met deze Golden Ticket maak je kans op een reis met de Venice Simplon - Orient Express. Dus kom langs en speel Ticket to Ride!

Woensdag 18 en vrijdag 20 oktober 14:00 - 16:00 Herfstvakantie spellenmiddagen.

Kom gezellig samen spellen spelen! Op woensdag 18 en vrijdag 20 oktober organiseren we een familiespellenmiddag. Van 14:00 tot 16:00 kun je samen met je kinderen, ouders, opa en oma, broertjes en zusjes allerlei spellen uitproberen.

Entree: € 3,50 inclusief koffie, thee en fris.

Meldt je van te voren aan om zeker te zijn van een plaatsje. Dit kan via bumblebeez@ziggo.nl of in de winkel.

Kinderen onder 12 jaar onder begeleiding van een volwassene.

Zaterdag 4 november MTG

Zaterdag 18 november Spellenavond. Entree: € 2,50. (inclusief koffie, thee en fris). Kinderen onder 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene. Meld je aan in de winkel of via bumblebeez@ziggo.nl om zeker te zijn van een plekje!

Zaterdag 2 december MTG

Zaterdag 9 december Spellenavond. Entree: € 2,50. (inclusief koffie, thee en fris). Kinderen onder 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene. Meld je aan in de winkel of via bumblebeez@ziggo.nl om zeker te zijn van een plekje!


Zondag 29 oktober: Koopzondag 

Tijdens deze koopzondag kun je een Golden Ticket vinden door Ticket to Ride te spelen. Met deze Golden Ticket maak je kans op een reis met de Venice Simplon - Orient Express. Dus kom langs en speel Ticket to Ride!

Zondag 26 november: Koopzondag

 


 

 

 

 

 

 


 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
© 2011 - 2017 Bumblebeez Spellenwinkel, de spellenspecialist voor West Brabant en Zeeland | sitemap | rss
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie