Activiteiten in de winkel

Dagelijks: Probeer spellen uit van onze demotafel. Tijdens openingsuren is het altijd mogelijk om een van onze demospellen uit te proberen. Uitleg nodig? Geen probleem, vraag het ons.


Bumblebeez Spellenwinkel - spellen avond

Woensdagmiddag MTG​ Op woensdagmiddag van 14:00 tot 17:00 is er wekelijks een MTG Standard evenement. Ideaal voor de jeugd, om het spel te leren of gewoon om lekker te spelen. Toegang: Gratis. Kinderen t/m 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

​Zaterdag 21 april: ​MTG Pre Release Dominaria. Sealed Deck. Tijd: 19:00 - 23:00 Entree: Gratis. Bij deelname koop je een prerelease pack. Deze kost €25,-. Kinderen t/m 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene. Meld je van te voren aan in de winkel of via bumblebeez@ziggo.nl om zeker te zijn van een plekje! Het aantal prerelease packs is beperkt. 

Wil je wel graag MTG spelen met de nieuwe set Dominaria, maar niet meedoen aan de prerelease? Dan is er voor jou Open Dueling. Je koopt een Planeswalker deck van € 14,99 en gaat een potje spelen tegen andere aanwezige speler met een planeswalker deck.

Zondag 22 april: MTG Pre Release Dominaria. Sealed Deck. Tijd: 13:00 - 17:00. Entree: Gratis. Bij deelname koop je een prerelease pack. Deze kost €25,-. Kinderen t/m 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene. Meld je van te voren aan in de winkel of via bumblebeez@ziggo.nl om zeker te zijn van een plekje! Het aantal prerelease packs is beperkt. 

Wil je wel graag MTG spelen met de nieuwe set Dominaria, maar niet meedoen aan de prerelease? Dan is er voor jou Open Dueling. Je koopt een Planeswalker deck van € 14,99 en gaat een potje spelen tegen andere aanwezige speler met een planeswalker deck.

Vrijdag 27 april: Tijdens koningsdag zijn wij open! Dus kom gezellig langs om spellen uit te proberen en rond te snuffelen.

​Zaterdag 28 april:​ MTG Draftweekend Dominaria. Boosterdraft. Tijd: 19:00 - 23:00 Entree: Gratis. Je koopt zelf 3 boosters. Kinderen t/m 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene. Meld je van te voren aan in de winkel of via bumblebeez@ziggo.nl om zeker te zijn van een plekje!

​Zondag 29 april: MTG Draftweekend Dominaria. Boosterdraft. Tijd: 13:00 - 17:00 Entree: Gratis. Je koopt zelf 3 boosters. Kinderen t/m 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene. Meld je van te voren aan in de winkel of via bumblebeez@ziggo.nl om zeker te zijn van een plekje!

Zaterdag 5 mei:​ Magic League Dominaria Kickoff.

Wat is Magic League? Magic League is een evenement dat 4 weken duurt. We starten op 5 mei en eindigen op 2 juni om 19:00. Je koopt 3 boosters Dominaria en maakt een deck van 30 kaarten plus landjes. Met dit deck speel je korte potjes. Ieder gespeeld potje in de winkel telt mee voor de uitslag. In week 2, 3 en 4 mag je een booster toevoegen aan je deck. Ook als je 3 potjes achter elkaar verloren hebt, mag je een booster toevoegen. Op 2 juni (tijdens de Prerelease van Battlebond) maken we de winnaars bekend. Er zijn prijzen voor Meest gewonnen potjes, Meest gespeelde potjes en een pechprijs voor Meest verloren potjes.

Neem je eigen landjes mee. Heb je deze nog niet? Dan zijn ze bij ons te koop voor € 0,10 per stuk.

Zaterdag 19 mei:​ Spellenavond en MTG Modern. Tijd: 19:00 - 23:00 Neem je deel aan MTG Modern? Zorg dan dat je om 19:00 uiterlijk binnen bent, want dan start het toernooi. Entree: € 2,50 inclusief koffie, thee en fris. Kinderen t/m 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene. Meld je van te voren aan in de winkel of via bumblebeez@ziggo.nl om zeker te zijn van een plekje!

Zaterdag 2 juni: Prerelease Battlebond. We spelen 2 HG Sealed. Tijd: 19:00 - 23:00 Entree: Gratis. Je koopt wel 6 boosters en krijgt per team een promobooster gratis. Inschrijven per team van 2 personen. Kinderen t/m 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene. Meld je van te voren aan in de winkel of via bumblebeez@ziggo.nl om zeker te zijn van een plekje.

Vrijdag 8 juni: Launch Party Battlebond. We spelen 2HG Boosterdraft. Tijd: 19:00 - 23:00 Entree: Gratis. Je koopt wel 3 boosters. Inschrijven per team van 2 personen. Kinderen t/m 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene. Meld je van te voren aan in de winkel of via bumblebeez@ziggo.nl om zeker te zijn van een plekje.


​Koopzondagen: 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
© 2011 - 2018 Bumblebeez Spellenwinkel, de spellenspecialist voor West Brabant en Zeeland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie