Activiteiten in de winkel

Dagelijks: Probeer spellen uit van onze demotafel. Tijdens openingsuren is het altijd mogelijk om een van onze demospellen uit te proberen. Uitleg nodig? Geen probleem, vraag het ons.


Bumblebeez Spellenwinkel - spellen avond

Kom gezellig een van onze spellen uitproberen. Toegang 2,50 inclusief koffie, thee en frisdrank. Kinderen jonger dan 12 jaar zijn van harte welkom, alleen wel samen met een volwassen medespeler.

Vrijdag 16 en zaterdag 17 februari​ Familiespellenmiddag. Kom met het hele gezin een spel uitproberen. Spellen spelen doe je immers samen! Tijd: 14:00 - 16:00 Entree € 2,50 (inclusief koffie, thee en fris). Kinderen onder 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene. Meld je aan in de winkel of via bumblebeez@ziggo.nl om zeker te zijn van een plekje!

Vrijdag 16 februari​ Een gezellige MTG avond vanaf 19:00 uur. Entree GRATIS! Kijk hier voor alle info over deze avond. Aanmelden kan via bumblebeez@ziggo.nl. Kinderen onder 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

Zaterdag 17 februari Spellenavond. Tijd: 19:00 Entree: € 2,50. (inclusief koffie, thee en fris). Kinderen onder 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene. Meld je aan in de winkel of via bumblebeez@ziggo.nl om zeker te zijn van een plekje!

Zaterdag 3 maart​ MTG Boosterdraft. Tijd: 19:00 Entree Gratis. Je koopt wel zelf 3 boosters. Landjes zijn te leen in de winkel. Kinderen onder 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene. Meld je aan in de winkel of via bumblebeez@ziggo.nl om zeker te zijn van een plekje!


​Koopzondagen: 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
© 2011 - 2018 Bumblebeez Spellenwinkel, de spellenspecialist voor West Brabant en Zeeland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie