Activiteiten in de winkel

Dagelijks: Probeer spellen uit van onze demotafel. Tijdens openingsuren is het altijd mogelijk om een van onze demospellen uit te proberen. Uitleg nodig? Geen probleem, vraag het ons.


Bumblebeez Spellenwinkel - spellen avond

Kom gezellig een van onze spellen uitproberen. Toegang 2,50 inclusief koffie, thee en frisdrank. Kinderen jonger dan 12 jaar zijn van harte welkom, alleen wel samen met een volwassen medespeler.

Zondag 31 december tot en met woensdag 3 januari zijn wij gesloten.

Vrijdag 5 en zaterdag 6 januari: Familiespellenmiddag van 14:00 tot 16:30. Entree: € 2,50 (inclusief koffie, thee en fris). Kom gezellig spellen spelen met het hele gezin. Kinderen onder 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene. Meld je aan in de winkel of via bumblebeez@ziggo.nl om zeker te zijn van een plekje!

Zaterdag 6 januari​ MTG Boosterdraft. We beginnen om 19:00. Je koopt 3 boosters en dan spelen maar! Meld je aan in de winkel of via bumblebeez@ziggo.nl om zeker te zijn van een plekje!

Zaterdag 13 januari Spellenavond. Entree: € 2,50. (inclusief koffie, thee en fris). Kinderen onder 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene. Meld je aan in de winkel of via bumblebeez@ziggo.nl om zeker te zijn van een plekje!


 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
© 2011 - 2017 Bumblebeez Spellenwinkel, de spellenspecialist voor West Brabant en Zeeland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie