Hoi!

Wij zijn Mariët Hagenaars en Elma van Dalen.

In 2013 is Elma begonnen met haar webwinkel Het Puzzelhoekje. In eerste instantie verkoopt zij daar tweedehands spellen en puzzels. Haar hobby loopt een beetje uit de hand en de webwinkel wordt uitgebreid met nieuwe spellen en puzzels.

In 2015 krijgt Elma de kans om een winkel te openen aan de Koestraat in Geertruidenberg. Mariët is hier heel enthousias over. Samen openen wij op 13 september 2015 onze winkel Bumblebeez. Hier zijn naast spellen en puzzels ook speelgoed en cadeau-artikelen te koop. Al snel blijken de spellen en puzzels het populairst te zijn bij de klanten.

Na bijna twee jaar in het gezellige Geertruidenberg, krijgen we de kans om een winkel te openen in het centrum van Bergen op Zoom. Deze kans kunnen we natuurlijk niet laten lopen! We gaan dus druk aan de slag met de verhuizing. Op 13 mei 2017 opent Bumblebeez Spellenwinkel in de Kremerstraat in Bergen op Zoom. Nu helemaal gespecialiseerd in puzzels en spellen.

Onze droom is een plek te maken, waar iedereen zijn of haar favoriete spel of puzzel kan vinden. Waar je gezellig allerlei spellen kunt uitproberen of gewoon kletst over spellen en puzzels.

 

© 2011 - 2018 Bumblebeez Spellenwinkel, de spellenspecialist voor West Brabant en Zeeland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie