Atlantis zinkt! Kun jij zoveel mogelijk poppetjes redden?

Atlantis is een bordspel voor 2 tot 4 spelers. In iedere beurt mag een speler zijn of haar poppetjes of boten maximaal 3 stappen verzetten. Dan moet de speler een deel van het eiland weghalen, waardoor de poppetjes die op dat deel staan in het water terecht komen. Op de onderkant van het einlanddeel staat een zeemonster, een dolfijn of een draaikolk. Plaats het zeemonster of de dolfijn op het bord of haal bij de draaikolk alles weg wat rondom dat blokje ligt. Als laatste actie gooit de speler met de dobbelstenen. De uitkomst zegt welk zeemonster je mag verplaatsen en hoeveel stappen.

Het leuke aan dit spel is, dat je de andere spelers lekker kunt dwarszitten en zorgen dat hun poppetjes van het bord verdwijnen.

De uitgave die je in dit filmpje ziet, is van Ravensburger. Deze wordt helaas niet meer gemaakt. Het spel wordt nu uitgegeven door Stronghold Games onder de naam Survive, Escape from Atlantis. Er is ook een space uitgave verkrijgbaar.

Klik HIER om het filmpje te bekijken.

© 2011 - 2018 Bumblebeez Spellenwinkel, de spellenspecialist voor West Brabant en Zeeland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie