We hebben de WPN status binnen:)

Het heeft een hoop moeite gekost, maar we hebben hem binnen: de WPN status van Wizards of the Coast. Vanaf nu mogen we ons dus een officiële MTG winkel noemen. Daar zijn we natuurlijk super blij mee!

Maar we zijn er nog niet. Nu hebben we jouw hulp nodig. Om deel te mogen nemen aan de Pre-Release van de nieuwe set Dominaria, moeten we het volgende WPN level halen. Wat moeten we hiervoor doen? Voor 24 februari moeten we aan een aantal voorwaarden voldoen:
1. 24 evenementen gerapporteerd hebben. Dit mogen allerlei evenementen zijn, dus ook een casual potje van 2 spelers mogen we laten tellen als een evenement. 
2. In deze periode moeten er 30 verschillende personen deelnemen aan de evenementen. 
3. We moeten minimaal 1 evenement met 12 personen spelen.

Hoe kun jij ons hierbij helpen?
- Kom spelen in de winkel! Zo vaak je kunt. Iedere keer als er 2 personen zijn, kunnen we hier een casual evenement van maken.
- Breng zoveel mogelijk vrienden en bekenden mee.
- Kom vrijdagavond 16 februari meespelen. We spelen dan gewoon een gezellig potje met je eigen deck. Het gaat er om dat we minimaal 12 mensen hebben die spelen.
 

Wat is jouw voordeel hierbij?

Allereerst speel je de komende tijd lekker veel potjes MTG in een gezellige omgeving met leuke mensen.
Het belangrijkste is natuurlijk dat je ons helpt het level te behalen waarmee we Pre-releases mogen houden en er dan allerlei leuke dingen te winnen gaan zijn. Ook daarna blijven we dat level behouden en kunnen we leukere prijzen en goodies uitdelen.

Wil je ons helpen? Kom dan gewoon zo vaak mogelijk langs om te spelen en meldt je aan voor het evenement op vrijdagavond 16 februari. Aanmelden kan via bumblebeez@ziggo.nl of 0164-655990. Even langskomen in de winkel mag natuurlijk ook.

We waarderen het heel erg als je dit doorstuurt naar vrienden en bekenden of deelt op social media.

Alvast een hele dikke zoemmmm van ons voor al je hulp!

Mariët en Elma
 

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
© 2011 - 2018 Bumblebeez Spellenwinkel, de spellenspecialist voor West Brabant en Zeeland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie